Rör Kälarne

AD Bygg & VVS AB – rör Kälarne

Kvalité och nöjda kunder

Välkommen till AD Bygg & VVS, ett företag som vänder dig till alla i Kälarne som behöver hjälp med någonting som har med rör att göra. Med en bra relation till våra kunder och hög kvalité på våra tjänster så hjälper vi alla utifrån deras önskemål och behov. Oavsett om du är en privatperson, representerar ett företag eller förening, så hjälper vi dig!

Självklart så erbjuder vi alla våra potentiella kunder en offert som inte kostar någonting. Om du är en privatperson så kan du får skattereduktion för utfört arbete och du kan läsa mer om detta HÄR. För mer information om vårt tjänsteutbud så kan du läsa mer under fliken tjänster. Hör av dig till oss med dina funderingar och frågor!

Rör Kälarne

Tjänster

Tack vare vår omfattade kompetens har vi möjlighet till att erbjuda det allra mesta inom vårt yrkesområde. Värmepumpinstallationer samt byte eller underhåll av vatten- eller värmesystem. Även renovering, byte av fönster, kök, badrum och mycket mera.

Hyr golvslip

Av oss kan du hyra en högkvalitativ golvslip som kan komma väl till pass, inte bara för golv! Utmärkt även för altaner och trädäck. Golvslipen är enkel att använda, även för den som inte har slipat golv innan. Vill du hellre att vi slipar golven? Inga problem!

Nöjda kunder

Det är en självklarhet för oss att våra kunder ska bli nöjda till 100 procent. För att uppnå detta så har vi en rak och tydlig kommunikation genom hela arbetsprocessen och arbetar alltid på ett sätt som är både noggrant men samtidig tidseffektivt.

Vill ni veta mer?